Igual que a les plantes, a la nostra empresa Vertiflor també li agrada créixer poc a poc, de manera sostenible. Fa uns anys vam obrir un showroom a Tarragona, i ara em instal.lat un jardí vertical a Barcelona perque el puguis visitar.

El dia 1 de Novembre del 2021 vam inagurar la botiga i exposició de Vertiflor a Barcelona. Al carrer Villamarí, 33.

jardí vertical Barcelona

Desde l’any 2010 que fabriquem el sistema vertiflor per a la construcció de jardins verticals. Ho em fet sempre amb un ritme de creixement lent però sostingut. Per poguer garantir la qualitat del nostre servei i de tots els materials que fem servir.

En aquest espai amb jardí vertical a Barcelona, volem oferir un lloc on puguis explicar personalment el teu projecte. Perque entenc que quan es pensa en un jardí vertical sempre sorgeixen dubtes. Durant aquests anys m’han plantejat moltes questions, he compartit moltes experiències amb clients i amics. I ara les podem posar en pràctica perque el teu projecte de jardineria vertical sigui un èxit.

Potser ets una persona que necessita un petit hort vertical ecològic al balcó de casa, o una empresa que valora la instal.lació d’una façana enjardinada en un edifici. Vertiflor t’ofereix un sistema patentat, funcional i amb mes de 10 anys d’experiència.

Ara ja pots venir personalment i explicar el teu projecte, aquí trobaràs els horaris actualitzats.

Pots veure alguns dels projectes realitzats amb el sistema Vertiflor en aquest enllaç

T’esperem!

Jardí vertical a Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.